Valborg.
Inlägget publicerades: 2009-04-30 14:17:04

Idag är det den så kallade "Valborgsmässafton", som jag icke tycker om. Finns inget värt och fira med det tycker jag? Vad är det man firar egentligen? haha.  För min del så blir det oh stå i nått stånd och sälja något från 18:00 - 20:00. Sen blir det hemmakväll för min del. Grymt skönt faktiskt, bara vara hemma och tare lungt med godis, chips osv. Hoppas något bra går på tv! Det är så otroligt skönt och ha lugna dagar, bara sitta och ta det lungt i det fria. :D


Kan rekommendera en skön låt justnu.   Crank that - Soulja boy
Och har hittat ett klipp på youtube när några killar dansar till den låten, riktigt nice!

Vad tyckte ni? :)

Kläder!
Inlägget publicerades: 2009-04-29 16:50:53

Hittade kläderna som jag köpte på H&M i kupolen.



linnebyxor :)
Linnebyxor i vitt.




pyjamasbyxor
Pyjamasbyxor i randigt.





flippflopp
Flippflopp i ett underbart mönster. Perfekt till stranden!

Softish
Inlägget publicerades: 2009-04-29 10:40:58

Soft dag i skolan idag, hade bara engelska 09:15 - 10:00 sen fick man sluta :) hehe. för att på matten som vi skulle haft också fick vi en hemuppgift idag som jag redan har gjort. (gjorde den på lektionen igår). Sen dom adnra lektionerna var alla lärare borta så det blev en slapp dag. :)
Så jag vet inte vad jag ska göra idag, blir väl och tare lungt osv.

Kupolen!
Inlägget publicerades: 2009-04-26 19:14:55

Hello! Igår vart det ingen data för min del då jag var upp på stan en sväng sen åkte vi ner och grillade i stugan, underbart mysigt :) hiih
Och idag for jag iväg till kupolen och shoppade lite, eller pappa betalade rättare sagt (a) det vart ett par linnebyxor, ett par flippflopp och ett par pyjamasbyxor, underbart sköna!  det var lite av min helg.. grymt nice!
och nu börjar skolan igen.. kul!

Vårväder!
Inlägget publicerades: 2009-04-24 22:52:30

Tur att skolan började 10:30 idag så man fick lite sovmorgon iaf, är så jäkla skoltrött och trött på allt :D sova är nog det bästa som finns justnu. Skönt med helg nu också. Sova ut, ta det lungt och bara vara i det fina vädret.
Idag så var det en obbig skoldag, sen när man kom hem åt man tacos ute på altan med vårvädret. MUMS!
Sen åkte syster och jag till willys där jag köpte godis (det var 3:90) :D och tuggummi som smakar typ något gott! brukar få det i klassrummet av natha. höhö
Btw så funderade jag på att ta ut marsvinen ute så dom får vara i en annan miljö och vara lite sociala medans man är på altan och schteker ;) haha. Det kommer nog dom gilla tror jag, för dom har itne varit ute förut :)
Nä nu ska man väl gå i sängen och sova som faan! hihi
är det någon som läser min blogg föressten?


Handboll!
Inlägget publicerades: 2009-04-22 19:48:47

Igår så tränade jag med div3/div4 i handboll, innan var jag ganska nervös faktiskt.. men när man kom ut på planen så gick det faktiskt bra! eller det är vad dom andra säger iallafall. haha
jag ska ju börja spela i div 4 så kanske dags att börja träna igen? :) har haft uppehåll på 2 veckor nu så.
men justnu tränar div3/div4 ihop så det är nice! fast jag skulle faktiskt hellre träna div4 och div3 delade. kanske kommer bli så :) hihi

Sommarjobb!
Inlägget publicerades: 2009-04-20 16:46:39

Har inte skrivit på ett tag nu, beroende på att jag innte har varit hemma särskilt mycket på lovet osv.
På lovet har jag nämligen varit ner till underbara helsingborg! Man får aldrig nog av den staden :)
Träffade syster, filip och dejan. Dom är så himla goooa! Saknar dom redan. :( hoppas vi får komma när det är helsingborgsfestivalen. hihi som alltid. Skolan idag var seg som alltid, fick reda på massageprovet och där fick man MVG.. wiho (a)
Sen fick man också reda på att man har ett sommarjobb i sommar också. skapligt skönt och tjäna lite pengar! Perfekt till sommaren och allt :)

Helsingborg, here i come!
Inlägget publicerades: 2009-04-07 17:03:04

Wiho, imorgon går man till 10:00 i skolan. Sen på eftermiddag åker vi till HELSINGBORG!! eller så åker vi på torsdag, får se :) kommer iaf hem torsdagen efter. höhö.. Btw så fick jag MVG på ecxel(?) provet, lite najs!

Idag har det varit en perfekt dag, började med att man slutade typ 13:00.. spelade lite guitar hero, sen kom syster och hämtade mig så då åkte vi upp på stan och köpte lite godis till bilresan till helsingborg, glass och en bakelse. (A)
Efter det var jag så raslös att vi tog en sväng med cyklarna runt i krylbo.. och vi bestämde att vi skulle cykla runt i krylbo typ 2 ggr i veckan. det var grymt skönt!
Snart åker jag till enköping och kollar när emma provtränar med dom.. hon ska även provträna med Olympic Viking i helsingborg också. Coolt värre ;)  jaja, ska äta sen ska jag till enköping..
kommer inte blogga på ett tag pga av att jag åker bort. SEYAH!

Handboll!
Inlägget publicerades: 2009-04-02 21:47:23

Orkar inte blogga varje dag för har inte tid osv, i helgen iaf hade jag tänkt åka och kolla på irsta blixten cup. (handboll) på lördag.. idag när jag tränade med 93orna frågade dom mig om jag ville spela med dom på fredag och kanske lördag. Så jaja får väl tacka ja då :D har inget emot det så.
Imorgon har jag inga lektioner så blir att slappa sen åka till västerås och spela handboll, och på onsdag slutar jag 10. fettskönt! ;))))) ibland är skolan bra!